Diensten

Waarmee helpt de gelddokter zoal?

Wat klanten van de gelddokter vinden *  

P. Selhort (54) , Weert

Mijn financien waren een beetje een zooitje. Ik heb vroeger heel goed verdiend maar nauwelijks vermogen opgebouwd en voelde me daar slecht over. Ook naar mijn vrouw. Dankzij Oeds-Jan staat het nu weer goed in de steigers en heb ik als ZZP’er zelfs weer zicht op een mooi pensioen. 

 

G. Damric (45), Bussum

Twee dagen na ons eerste gesprek mailde Oeds-Jan meteen al met een quick win voor onze hypotheek: Alleen die tip gaat ons de komende jaren minimaal € 10.000 besparen!

De meeste mensen kijken vanuit het nu naar later. Ik denk vanuit het later naar nu “

De gelddokter helpt mensen -en organisaties- op verschillende manieren. Van mensen met een bescheiden inkomen tot mensen met veel meer vermogen dan de gelddokter zelf. 

-Met persoonlijk advies (coachingstrajecten)

Mijn boek beschrijft mijn visie. In een adviestraject bepalen we wat voor jou concreet de beste aanpak is. Want wat finacieel wijs is, hangt van heel veel zaken af: Je inkomsten, de vermogen en de opbouw ervan. Maar ook je risico aversie. En  je doelen natuurlijk! Ik analyseer jouw situatie en maak dan een plan voor jou. Met namen en rugnummers.

-Door het geven van lezingen

Daarnaast geef ik regelmatig prikkelende lezingen of workshops. Voor bedrijven, instellingen en op congressen. Uiteraard over vermogensgroei maar ook over geld overhouden hoe je uit armoede ontsnapt. Mijn live optredens worden zonder uitzondering hoog gewaardeerd.

 

-Met het schrijven van artikelen

Naast mijn boek schrijf ik losse artikelen. Daarnaast help ik soms ook andere schrijvers met hun financiele artikelen.

J. Valkenier (39), Veldhoven

Onlangs heb ik mijn apotheek verkocht. Dat leverde een flink bedrag op. Dat wilde ik gebruiken om van te leven. Daar heeft Oeds-Jan een voorstel voor gemaakt dat ook slechte tijden aan kan. Gelukkig maar want drie weken later kwam de Corona crash!

*) namen zijn op verzoek verhaspeld. Leeftijd en woonplaats zijn correct

M. de Jong (33), Zuidlaren

In het echt is Oeds-Jan net als zijn boek: Eerlijk, nuchter en praktisch.  En we hebben tijdens de gesprekken veel gelachen. Ik ben secretaresse die nooit durfde te beleggen. Oeds heeft alle tijd genomen en eerst al mijn zorgen besproken. Dank voor je plan en voor je geduld. Ik ben nu ook belegger!


Kennis maken? Laat iets van je horen

  De gelddokter aanpak

  In Nederland zijn we nog niet gewend om expliciet voor financiële hulp te betalen. Stiekem doen we dat natuurlijk wel. En kunnen ‘adviseurs’ voor iedere koopsompolis, lening of hypotheek steeds opnieuw duizenden euro’s opstrijken.

  Ik werk anders. Totaal anders. Eerlijker, al zeg ik het zelf.

  Wat ik bied, is nuchter en onafhankelijk advies. Ik put daarbij uit mijn kennis en 100% eigen ervaring. Ik krijg geen commissies van wie dan ook. Je betaalt alleen voor mijn tijd en energie. Simpel en eerlijk. Met altijd een vaste prijs vooraf, dus nooit verrassingen achteraf. Ook niet als jouw traject iets meer tijd kost.

  Voor ieder traject neem ik de tijd. Zodat jij volledige aandacht krijgt. De fee voor een individueel traject begint bij 2500,- (voor particulieren)*. Een serieuze investering. Zeker. Anderzijds: Voor een uitgebreid interieuradvies ben je vaal al meer kwijt. De ervaring leert dat mijn inzet enorm veel waarde levert. En de fee zichzelf in mum van tijd terugverdient.

  Daarbij: Alle projecten verzorg ik helemaal zelf. Je weet dus met wie je in zee gaat: De enige echte gelddokter. 

  *) Alle bedragen zijn exclusief btw.

  *) Zakelijke trajecten kosten meer tijd. Daarom liggen de tarieven hier anders. Voor een ZZP/Eenmanszaak is de fee 3500,- en voor ondernemers met BV is dat 5000,-. Mijn fee en de btw kunnen in deze gevallen doorgaans zakelijk verrekend worden.

  Het is ook mogelijk een VIP-traject te doen. Dan hebben we intensief contact en begeleid ik je een jaar lang, en kom ik desgewenst bij jou op locatie. De fee van een VIP-traject is op aanvraag.   Tenslotte: Tien procent van de netto-omzet van de gelddokter gaat naar internationale projecten die zeeschilpadden beschermen. Op de MVO-pagina lees je meer over de groene missie van de gelddokter. En dan heb ik het niet over de kleur van dollarbiljetten..

  Hoe langer je blijft wachten...

  Als je hier beland bent, dan heb je genoeg gelezen. En is het tijd voor actie. Ik kan je op weg helpen. Of je nu een totale beginner bent met schulden, nul vermogen  of multi-miljonair. 

  Ik help iedereen. En ben een stuk milder dan je zou denken. Maar wel super scherp. Zo heb ik mijn klanten de afgelopen jaren letterlijk miljoenen bespaard.

  De gelddokter kan je helpen om fouten uit het verleden te herstellen. Om geld te besparen op 1001 dingen. Om je woekerpolissen uit te wieden. Om je pensioengat te dichten. En om de beste providers en de meest gunstige fiscale route te vinden. Ik voorkom daarbij dat je onnodige fouten maakt als je begint met beleggen.

  Maar onthoud dat de aller-aller-grootste fout die mensen kunnen maken -en de meeste doen dat ook- is om nooit te beginnen. Van uitstel komt afstel. En dan is het ineens later. Maar is er geen geld meer om te genieten.

  Dus of je mij nu inschakelt, of iemand anders. Besluit vandaag dat je vandaag begint. Want voor je het weet is het morgen. Begin nu en laat iedere volgende dag maximaal voor je werken. Dat werkt!

   

  De beste tijd om een boom te planten was 20 jaar geleden. De op een-na-beste tijd is vandaag. 

  Ervaring

  Ik heb in de loop der jaren enorm veel mensen geholpen. Met financieel 'advies'. Advies dat ik niet alleen uit de theorie haal, maar dat ik zelf ook hanteer. Met mijn eigen geld. Door schade en schande wijs geworden.

  Visie

  Verantwoord risico nemen: Een beetje lef is nodig voor een hoger rendement. Maar beperk de risico's zo veel mogelijk. Stel je tevreden met een marktconform rendement. Geduld en discipline zullen zorgen voor een bijzonder resultaat.

  Disclaimer

  Ik geef geen financieel advies en wijs iedere verantwoordelijkheid voor mijn hulp af. Je blijft ten allen tijde zelf verantwoordelijk voor wat je met je geld doet. Mijn hulp en 'advies' moet je zien als een mening.