Boeken

Nu beschikbaar: Slapend Rijk

 

“Miljonair worden kan iedereen!”

     -De Telegraaf

Slapend Rijk:  Een uniek boek met de laatste inzichten. Een groter plezier kun je je geld niet doen. Boordevol praktisch, nuchter advies over hoe je geld voor je laat werken. In plaats van andersom. 

“Dit boek raad ik iedereen aan”

    -Annie Hoekstra 

De eerste druk verscheen in april 2023. 

Miljonair met een gewone baan

 

“Favoriet”

     -Rene Lamboo

Miljonair met een gewone baan:  Een uniek boek. Een personal finance best-seller van eigen bodem. Boordevol praktisch, nuchter advies over hoe je geld voor je laat werken. In plaats van andersom. 

“Deze moet u gelezen hebben!”

    -Managementboek

De eerste editie verscheen eind 2017 en was vrijwel meteen uitverkocht. Inmiddels 20.000 maal verkocht. In de tussentijd verscheen het als e-book en als audioboek.

“Dit boek beschrijft het geheim van rijkdom”

   –Het Financieele Dagblad

Miljonair met een gewone baan kreeg lovende kritieken in de media. Het boek staat bovendien regelmatig met stip bovenaan ‘must-have’ lijstjes. Dus als er een boek is dat je wilt hebben, dan is het deze:

Wil je weten waarom experts mijn boek het #1 geldboek vinden? Hieronder een kleine selectie van lijstjes en blogs waarin mijn boek -vaak als eerste- wordt aangeraden. Op bol.com, bruna.nl en managementboek.nl lees je recensies van ‘gewone’ lezers.