Wat doet die schildpad hier?

Goede vraag! Want laten we eerlijk zijn: Geld en duurzaamheid is niet perse een voor de hand liggende combinatie. Vaak gaat geldgewin ten koste van onze aarde.

Dat moet anders. En snel ook. Als je het boek van de gelddokter hebt gelezen, zal het je niet verbazen dat de gelddokter consumindert. Minder spullen kopen. Daar wordt je rijker van. Maar vooral gelukkiger in je hoofd. 

De gelddokter heeft inmiddels geld genoeg. Voor miljonairsnormen niet enorm veel, maar ik kan er bescheiden van leven. En bescheiden leven is wat ik wil. En wat onze aarde nodig heeft.

Wat je waarschijnlijk nog niet wist is dat gelddokter waus is van zeeschildpadden. Heeft ie van zijn kinderen geleerd. Een snorkeltrip was genoeg om verliefd te worden op deze oerreptielen, die onder water lijken te vliegen. Bijzondere dieren die er al voor de eerste mensen, ja zelfs voor de eerste dinos waren. Maar hoe lang nog?

Naast zijn geldwerk zet de gelddokter zich in voor het behoud van deze unieke dieren. Met zijn tijd (hulp bij financien en fondswerving, operationeel). En ook nog eens met geld:

Tien procent van de netto omzet (dat is dus meer dan 10% van de winst) van de gelddokter gaan daarom naar projecten en instanties die zich bezig houden met het beschermen van zeeschildpadden.

Weet je nog? In mijn boek gaat het over hoe geld jouw dromen kan vervullen. Dit is mijn droom. Voor mij de beste investering in onze aarde die ik kan bedenken. Dat is voor mij MVO. En door mij te laten helpen, draag je daar ook weer aan bij.